5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Savaş Önder'e para cezası

TFF 2. Lig takımlarından Şanlıurfasporlu Savaş ve Önder'e para cezası verildi.

Kulüp Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, her iki oyuncunun da hatasını kabul ettiğini belirterek, bu haftaki İskenderun Demir Çelikspor maçında patlama yapacaklarına inandığını söyledi.

Salı günü yapılan yönetim kurulu toplantısında bu yönde bir karar alındığını hatırlatan Kapaklı, "Toplantıda hem GASKİSpor maçını ayrıntılarıyla ele aldık hem de Pazar günü oynayacağımız İskenderun Demir Çelikspor maçı öncesinde değerlendirmelerimiz oldu. Aldığımız kararlardan biri de Savaş ve Önder'e disiplinsizliklerinden dolayı para ceza verilmesi yönündeydi. GASKİspor maçı sonrası o maçı 300'e yakın taraftarımız da izlemişti. Maçın bitimiyle birlikte bu iki futbolcumuz maalesef taraftarlarımızla da istenmeyen bazı durumlara girdiler. Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu olarak biz başarının yanında ciddiyet ve disiplini de ön planda tutmak durumundayız. Yönetim kuruluna da bu yakışır. Çünkü biz Şanlıurfaspor ile birlikte Şanlıurfa'yı da temsil eden bir yönetim kurulu olarak göreve geldik. Bu bilinçle hareket ediyoruz. Teknik heyetten arkadaşlarımız, Mehmet Palalıoğlu ve Mustafa Dinç her iki futbolcumuzla da kulüpte bire bir görüşmeler yaptılar. Futbolcularımız da maç sonrası istenmeyen olayları kabul ettiklerini ve verilen para cezasına razı olduklarını söylediler. Her iki futbolcumuzun da özellikle bu Pazar günü İskenderun maçında da tam bir patlama yapacaklarına inanıyorum. Futbolcularımızı bire bir ele aldığımızda çok kaliteli futbolcular ancak sezon başından beri bir türlü istenilen futbolu takım olarak ortaya koyamadık. Belki bu biraz şansızlık biraz da takımın tam havaya girememesinden kaynaklanıyor. Ancak bu şanssızlığı bir şekilde olumlu yöne çevirmek zorundayız" dedi.

Ömer Kapaklı, yönetim kurulunun büyük bir özveriyle çalıştığını kaydederek, "Olayları yakından takip ediyor. Şuanda teknik heyetimizde, futbolcularımız da, yönetimimizde inanılmaz bir uyum içerisindedir. Pazar günü her şeye rağmen, bu alınan tüm olumsuz sonuçlara rağmen taraftarımızın maça yine geleceğine inanıyoruz. Fikstüre bakıldığında aslında liderle aramızda çok büyük bir puan farkı olmadığı da görülecektir. İki hafta sahamızda üst üste maçımız var. Bu iki maçı kazanıp 6 puan elde etmemiz halinde Play-Off anlamında, ilk iki anlamında büyük bir avantaj yine bizim lehimize dönmüş olacaktır. Şimdi Pazar günkü İskenderun maçını düşünüp şehir olarak konsantre olmamız gerekiyor. 26 Ekim Pazar günü 11 Nisan Stadyumu'nda saat 14.00'te İskenderun Demir Çelikspor ile yapacağımız çok önemli maça tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 15:21:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?