4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Sazı kırılınca ölmek istedi!

SAZI KIRILAN ŞAHIS, 5 KATLI APARTMANDAN ATLAMAK İSTEDİ

Şanlıurfa'da sazının kırıldığını ve ve yenisini almaya gücünün yetmediğini söyleyen bir kişi, Valilik binası önünde bulunan 5 katlı bir apartmanın çatı katından atlamak istedi. Arasıra aşağı sarkan şahıs, korku dolu anlar yaşattı.

Şanlıurfa Valiliği binasının karşısında bulunan 5 katlı bir apartmanın çatı katına çıkan Numan G.(23) isimli şahıs, üstünü çıkarıp etrafa bağırarak intihar etmek istedi. İddiaya göre, sazı kırıldığı için ve yenisini alacak maddi gücü olmadığı için apartmana çıkan Numan G. bir süre çatıda dolaştı. Daha sonra üstünü çıkaran genç bağırmaya başladı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri ile intihar etmek isteyen Numan G. arasında konuşmalar başladı. Polis ekipleri de etrafı güvenlik kordonu altına aldı.

Numan G. arasıra aşağı sarkarak korku dolu anlar yaşattı. İtfaiye ekipleri ise şahısın atlama ihtimaline karşı büyük bir branda açarken, olay yerinde ise ambulans hazır bekletildi. Bir türlü ikna olmayan şahıs, demir korkuluklara asılarak polis ekipleri yaklaşırsa kendini aşağı atacağını söyledi. Yaklaşık bir saat boyunca ikna olmayan Numan G., polis ekipleri, itfaiye ekipleri ve bir vatandaşın ikna çabaları sonucu intihardan vazgeçirildi. Numan G. daha sonra itfaiye ve polis eşliğinde aşağıya indirildi.

Numan G. daha sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak, ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

SAZI KIRILAN ŞAHIS, 5 KATLI APARTMANDAN ATLAMAK İSTEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2010 Perşembe 17:21:01
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 18:49:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?