5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

SDV boş durmuyor

Şanlıurfa'nın Siverek İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşama ve Dayanışma Vakfı (SYDV) görevlileri, vakıftaki dosyaları yenileme çalışmalarını hafta sonları da sürdürüyor.

Yenileme çalışmaları sırasında bugüne kadar vakıftan yardım alamayan çaresiz insanların tespit edildiği belirtilirken, Vakıf elamanları tesadüf sonucu buldukları 65 yaşındaki vatandaşa yeni dosya hazırlayıp yardımcı olacak.

İlçenin Gülabibey Mahallesinde yaşayan, bugüne kadar evlenmediği için çocukları bulunmayan ve çevredeki komşuların verdiği yardımla geçimini sağlayan Mehmet Öğren'e de destek çıkılacağı bildirildi.

Siverek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri, Vakıf dosyaları yenileme çalışmaları sırasında tesadüf sonucu rastladıkları Mehmet Öğren'e destek olacaklarını belirterek, "Bugüne kadar ne vakıftan yardım almış, ne yeşil kartı var ne de devletin 65 yaşındaki vatandaşlara verdiği yaşlılık maaşını almış. Öncelikle vatandaşın vakfımızdan yardım alması için kendisine bir dosya yapacağız. Ardından belediye beyaz masa bölümü elamanlarıyla yaşlılık maaşı ve yeşil kart işlemlerini yapacağız. Bizim görevimiz bu tür vatandaşlarımıza sahip çıkarak devletin güzel yüzünü göstermektir" dediler.

İha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 10:34:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?