5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şehir planlayıcıları bir araya geldi

Şanlıurfa Şehir Planlayıcıları İl Temsilciliğine bağlı olarak çalışan Şehir Planlayıcıları, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu'nun başkanlığında, Şanlıurfa Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü'nde bir araya geldi.

Şehir planlayıcıları ile fikir alışverişinde bulunan Başkan Yardımcısı Güllüoğlu, kent merkezinde yürütülen çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Toplantının bir değerlendirmesini yapan Şehir Planlayıcıları İl Temsilcisi Nuriye Demirkol, "İbrahim Güllüoğlu'nun başkanlığında toplanan şehir planlayıcısı arkadaşlarımızla kent merkezinde yürütülen çalışmaların birer değerlendirmesini yaptık. Ortak hareket edildiği takdirde neler yapabileceğimizi konuştuk. Şanlıurfa Belediyesi'nde yürütülen bir takım işleyişler hakkında önemli bilgiler aldık. Şanlıurfa Şehir Planlayıcıları İl Temsilciliği olarak Şanlıurfa Belediyesi ile daima ortak hareket edebileceğimizi bir kez daha hatırlatıyorum" dedi.

Toplantının düzenlenmesinde ev sahipliği yapan Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu'na teşekkür eden Nuriye Demirkol, toplantıların ayda bir gerçekleştirileceğini belirterek, planlama konusunda her ay güncel konuları tartışacaklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 17:59:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?