5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şehir Tiyatrosu perdelerini açıyor

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Konservatuar Birimi Şehir Tiyatrosu, perdelerini sanatseverlere açıyor.


27 Ekim Cumartesi günü saat 19.30'da Şair Nabi Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak sahnelenecek olan "Bizim Zamanımızda" adlı tek kişilik tiyatro oyununa sanatseverlerin büyük ilgi göstermesi bekleniliyor.

Mustafa Acar'ın yazdığı, Cihan Hızar'ın yöneteceği, Konservatuar Birimi Tiyatro Eğitmeni A.Kadir Kırıcı tarafından ücretsiz olarak sahnelenecek olan tek kişilik, 2 perdeden oluşan tiyatro oyunu için tüm hazırlıklar tamamlandı. "Bizim Zamanımızda" adlı tiyatro oyununda son 50 yıl içerisinde Şanlıurfa'da meydana gelen trajikomik öyküler anlatılacak.
Oyuna tüm Şanlıurfa halkını davet eden Tiyatro Eğitmeni A.Kadir Kırıcı, Konservatuar Birimi Şehir Tiyatrosu ekibi olarak sanatsal çalışmalara büyük önem verdiklerini belirterek, bu konuda kendilerine destek olan Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'ya, Yardımcısı M.Fevzi Yücetepe'ye, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ'a ve Konservatuar Birimi Sorumlusu İsmail Altıngöz'e teşekkür ettiğini kaydetti.


Kırıcı, her hafta Cumartesi akşam saat 19.30'da Şair Nabi Kültür Merkezi'nde sahnelenecek olan tiyatro oyununun halka açık ve ücretsiz sahneleneceğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2007 Perşembe 13:29:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?