5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şehir tiyatrosu perdelerini açtı

Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu, perdelerini ‘Bizim zamanımızda’ isimli oyunla açtı.


Mustafa Acar'ın yazdığı, Cihan Hızar'ın yönettiği, Konservatuar Birimi Tiyatro Eğitmeni A. Kadir Kırıcı tarafından ücretsiz olarak sahnelenen tek kişilik 2 perdeden oluşan tiyatro oyununda, son 50 yıl içersinde Şanlıurfa'da meydana gelen trajikomik öyküler anlatıldı.


Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan, M.Fevzi Yücetepe, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ, Konservatuar Birimi Sorumlusu İsmail Altıngöz ve çok sayıda vatandaşın izlediği tiyatro oyununda, A.Kadir Kırıcı'nın performansı ayakta alkışlandı.


Tiyatro eğitmeni A. Kadir Kırıcı, konservatuar birimi şehir tiyatrosu ekibi olarak sanatsal çalışmalara büyük önem verdiklerini belirterek, bu konuda kendilerine destek olan Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'ya Yardımcısı M.Fevzi Yücetepe'ye, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ'a ve Konservatuar Birimi Sorumlusu İsmail Altıngöz'e teşekkür ettiğini söyledi.


Kırıcı, her hafta Cumartesi akşam saat 19.30'da Şair Nabi Kültür Merkezinde sahnelenecek olan tiyatro oyununun halka açık, ücretsiz olacağını vurguladı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2007 Salı 13:19:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim akıllı IP: 85.103.254.xxx Tarih : 1.11.2007 02:10:31

ilk önce kadir hocama hörmetlerimi sunar,şehrimiz için yaptıgı her oyun için o kişilige teşekkürlerimi arz aderim.bir ara kendisinin ögrenciside oldugumu belirtmek isterim.kadir hocamı tek başına mücadele veren bir kahraman oldugunu ve çıktıgı bu yolda fazla yardımcısı olmayan, şehir için faydalı şeyler yapmak adına çırpınan bir insanı görüyoruz.dilegim hocamın kısa zamanda kıymetinin bilinmesi ve nice oyunlarında ona destek verecek yetkili mecilerin harekete geçmesidir.bu insan bunları fazlasıyla hakediyor saygılar