7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

Şehirde ÖSS hazırlığı

össŞanlıurfa'da 18 Haziran günü yapılacak üniversite sınavı için bir dizi tedbirler alınıyor. Vali Yusuf Yavaşcan, özellikle sınav saatinde öğrencilerin motivasyonunun bozulmaması için ilgili kurumların gerekli tedbirleri almasını istedi. 

Vali Yusuf Yavaşcan, 18 Haziran sabah 09.30'da başlayacak Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ile ilgili Belediye Başkanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Çevre ve Orman Müdürlüğü ile kurum ve kuruluşlara yazı gönderdi.

Pazar günü adayların sınavda başarılı olmaları için çevre ortamının uygun olmasının önemli olduğunu bildiren Vali Yavaşcan, kurumlara gönderdiği yazıda, "Adayların bu sınavda başarılı olabilmeleri için çevre ortamının uygun olması konusunda hepimize görev düşmektedir.

Bu nedenle 18 Haziran 2006 tarihinde saat 09.30'dan 12.45'e kadar devam edecek olan sınavda; sınava girecek adayların konsantrasyonunu bozmamak ve olumsuz etkilememek için her türlü eğlence, düğün ve törenlerde çevreyi rahatsız edici gürültü ve davranıştan kaçınmak gerekmektedir. 

Katılanlar için hayati önemi olan bu sınav süresince Şanlıurfalılar'ın göstereceği anlayış nedeniyle teşekkür ederken, gençlerimize başarılar dilerim" ifadelerini kaydetti.
.
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2006 Cuma 14:50:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?