5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şenlik havasında site açılışı

Şanlıurfa'nın Karaköprü Beldesi'nde yapımı tamamlanan 96 dairelik inşaatın açılışı adeta bir şenlik havasında gerçekleşti.

GAP'ın devreye girmesinden hemen sonra, Şanlıurfa'da yaşanan yoğun göçün büyük bir kısmını tek başına karşılayan Karaköprü Belediyesi, yaşanan göç dalgasına karşı sürdürdüğü hizmetlerinin karşılığını almaya başladı.

Son yıllarda artan nüfusla birlikte vatandaşların istek ve taleplerini bir bir yerine getirmeye çalışan Karaköprü Belediyesi, hizmetlerinin meyvelerini toplamaya başladı. İş adamı Selamı Deveci tarafından Karaköprü'de yapımı devam eden DE-KA sitelerinin 2.'sinin açılışı şenlik havasında gerçekleşti. Karaköprü Merkez Mahallesi'nde bulunan ve yapımı kısa bir süre önce tamamlanan 96 daireden DE-KA 2 sitesinin açılışı sazlı sözlü yapıldı.

DE-KA 2 sitesinin açılışına Karaköprü Belediye Başkanı Ahmet Güzel, Akçakale Belediye Başkanı Ahmet Akay, Anadolu Müteahitler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Müteahitler Dernek Başkanı Mustafa Yavuz çok sayıda müteahhit ve site sakinleri katıldı.

Davul-zurna eşliğinde kurdelesi kesilerek açılışı yapılan sitede, mahalli sanatçı İshak Demir'in verdiği konserle devam etti. Havai fişek gösterisinin yapıldığı gecede, site sakinlerinden 7 çocuk sünnet ettirilerek erkekliğe ilk adımlarını attılar.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 17:59:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?