5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Sertifikaları törenle verildi

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odasının kendi üyelerine ve yanında çalışan elemenalarına bireysel ve mesleki eğitimlerini geliştirmek amacıyla açılan "satış ve pazarlama teknikleri" kursundan başarı ile mezun olan kursiyerler için tören düzenlendi.

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odasının kendi üyelerine ve yanında çalışan elemenalarına bireysel ve mesleki eğitimlerini geliştirmek amacıyla açılan "satış ve pazarlama teknikleri" kursundan başarı ile mezun olan kursiyerlere sertifikaları DSİ konferans salonunda düzenlenen törenle verildi. Törene vali vekili Yıldıray Malgaç, Milli Eğitim Müdürü vekili Bekir Ayhan, Halk Eğitim Merkezi başkanı Mehmet Alay, Halk Eğitim merkezi müdürü Mahmut Öztürk, Cengiz Topel İlköğretim okulu Müdürü Ahmet Çiftçi, kurs Öğretmeni Niyazi Kocadağ, SSK Balıklıgöl Baştabibi Op.Dr. İzzet Korkmaz, Esnaf Oda Başkanları oda üyeleri katıldılar.

Törende bir konuşma yapan Vali vekili Yıldıray Malgaç “Eğitim küçükten büyüğe her kese lazım, Valilik olarak bu konularda herkese yardımcı olmak için hazırız” dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Altun “Öncelikle ilimize geldiği tarihten beri her konuda ve Eğitim konusunda sivil toplum kuruluşları ile ve halkla içi içe olan ve her zaman destekleyen sayın Valimiz Yusuf Yavaşcan’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Yaklaşık 3 ay önce başlattığımız “Satış ve Pazarlama teknikleri” kursumuz hafta içi Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe olmak üzere 4 akşam devam ederek 2. etabı da önceki gün sona erdi. Kursun sonunda başarılı olan 45 tane kursiyerimize Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Sertifika verildi. Kurslar için hiçbir ücret talep edilmedi. Desteklerinden dolayı Sayın Valimize, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hanifi Şahin’e, Halk Eğitim Başkanı Mehmet Alay’a, Halk Eğitim merkezi Müdürü Sayın Mahmut Öztürk’e, Cengiz Topel İlköğretim okulu Müdürü Sayın Ahmet Çiftçi’ye ve kurs öğretmenimiz Sayın Niyazi Kocadağ’a esnaflarımız adına çok teşekkür ederiz. Kurumsuzun 3 etabı Şubat ayında başlayacaktır. Katılmak isteyenler Odamıza ismini ücretsiz olarak yazdırabilirler” dedi.

Mehmet Guli Aslan/Şanlıurfa KENTHABER
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 11:25:30
Güncelleme :2 Şubat 2009 Pazartesi 11:00:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?