5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Sevincimiz kana bulanmasın!

Şanlıurfa'da yetkililerden Milli maç uyarısı geldi.Yetkililer bugün yapılacak olan Milli maç için "Sevincimiz üzüntüye dönüşmesin" dediler.


Şanlıurfa Valiliği ve Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Türk Milli takımının bugün oynayacağı yarı final maçı sonrasında yaşanacak kutlamalar sırasında silah kullanılmaması uyarısında bulundu.


Yetkililer, bugün saat 21.45'te oynanacak olan Türkiye - Almanya 2008 Avrupa Şampiyonası Yarı Final karşılaşması ile ilgili olarak kentte alınacak önlemlerin alındığını belirttiler. Yetkililer, maçtan Türkiye'nin galip gelmesi durumunda tüm Türkiye'de olduğu gibi Şanlıurfa'da da kutlamalar yapılacağının beklendiğini kaydederek, "Kutlamalar sırasında sevincimiz üzüntüye dönüşmesin. Kesinlikle silah kullanılmasın. Bugün için her zamankinden daha fazla kentte güvenlik önlemi alınacaktır. Devriyeler cadde cadde, sokak sokak gezecek. Galibiyet halinde silah sıkılması halinde tespit edilenler hakkında yasal işlem yapılacaktır. Spor, barış ve kardeşliğin sembolüdür. Kutlamaları Türkiye'ye ve kentimize yakışır bir şekilde kutlayalım" dediler.

..
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 14:40:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?