4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Seyir Tepesi'nde muhteşem konser

ŞANLIURFA'DA RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ

Şanlıurfa Belediyesi tarafından "Ramazan Ayı Etkinlikleri 2010" kapsamında Grup Dergah Ekibi Tılfındır Parkı Seyir Tepesi'nde muhteşem bir konser sundu. Konserde semazenlerin yaptığı semah gösterisi ve zikir töreni ilgiyle izlendi.

Mehmet Ziya Demirbaş (Ziya Hafız), Bekir Çiçek, Ahmet Bahadır Canbaz, İsmail Demirbaş ve arkadaşlarından oluşan Grup Dergah, konserlerini izlemek için gelen yüzlerce Şanlıurfalıya kendi albümlerinden sevilen ilahilerini seslendirdiler. Birbirinden güzel ilahilerin seslendirildiği konserde duygulu anlar yaşayan bayanlar, gözyaşlarına hakim olamadı.

Konseri sonuna kadar ilgiyle izleyen vatandaşlar, Ramazan Ayı Etkinliklerin düzenlenmesinde öncülük eden Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ettiklerini belirtti. Ellerindeki kamera ve cep telefonlarıyla konseri ölümsüzleştirmek isteyen vatandaşların sahne önünde oluşturduğu görüntü dikkat çekerken, vatandaşlar semazenlere ise büyük ilgi gösterdi.

ŞANLIURFA'DA RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ
ŞANLIURFA'DA RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 11:57:00
Güncelleme :26 Ağustos 2010 Perşembe 13:41:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?