5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Seyyar Milli Piyango bayileri mutsuz

Şanlıurfa'da seyyar Milli Piyango bayileri, bilet satışlarının az olmasından yakındı.
 
Biletlerin daha yeni piyasaya çıktığını belirten seyyar bayiler, bilet satışlarında büyük düşüş olduğunu belirterek, "Yılbaşı biletleri piyasaya yeni çıktı. Tam bilet 24, yarım 12, çeyrek bilet ise 6 YTL'dir. Şu ana kadar fazla rağbet yok.
 
Ama tam ve yarım biletlere nazaran çeyrek biletler daha iyi satılıyor. Bilet satışlarındaki düşüklüğe bakılırsa bu gidişle talih kuşu, devletin başına da konabilir. Çünkü geçmiş yıllarda öyle olmuştu" dedi. 

Şanlıurfa'da seyyar Milli Piyango bayileri, bilet satışlarının bu yıl geçen yıllara oranla daha düşük olduğunu belirterek, "Talih kuşunun kimin başına konacağı belli olmaz. Ama bilet satışları olmadığı için büyük ihtimalle talih kuşu devletin başına konar. Yani satılmayan biletin başına konacak. Yılbaşına az zaman kalmasına rağmen, bilet satışları halen çok düşük. Geçmiş yıllarda sahte biletlerin ele geçirilmesinden sonra, bilet almak isteyen vatandaşlar seyyar bayii olanı fazla tercih etmiyor. Biraz da korkuyor. Bir iki kalpazanın yaptığı kötü işler, talih kuşu satanların başına patlıyor. Şimdi geçmiş yılların sıkıntısını yaşıyoruz. Elimizdeki biletleri nasıl tüketiriz diye kara kara düşünmeye başladık" dediler.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 15:08:26
Güncelleme :15 Aralık 2008 Pazartesi 16:16:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?