5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Seyyar satıcı tartışması kanlı bitti

Şanlıurfa'da mahalleli ile seyyar satıcılar arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüşünce, bir kadın sokak ortasında kurşunlandı. 

Edinilen bilgiye göre, Sırrın-Karşıyaka Mahallesi Camii Sokak'ta meydana gelen olayda, seyyar satıcılık yaptığı iddia edilen İbrahim Y. ile Mehmet E., Ali E., Haydar E. ve Hüseyin E. arasında "Sokağımızdan geçemezsin-geçerim" tartışması çıktı. 

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu İbrahim Y., 4 kişi tarafından darp edildi. Olaydan 1 saat sonra İbrahim Y., akrabalarından Yusuf Y., Ali Y., Mustafa Y. ve Fethi K.'yı da alarak 47 KT 437 plakalı otomobille mahalleye tekrar geldi. Ali E. ile ablası Meral E. evlerine gittikleri sırada otomobilden silahla ateş edildi. Açılan ateş sonucu Meral E. (45) sol göğsünden ve elinden yaralandı. 

Otomobil içerisinden silahla ateş eden ve ardından kaçan zanlılar, polis tarafından kısa sürede yakalandı. Meral E. ise polis aracıyla Şanlıurfa 500 Yataklı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı kadının sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, olayı duyan Meral E.'nin yakınları fenalık geçirdi. Polis olayla ilgili İbrahim Y., Yusuf Y., Ali Y., Mustafa Y., Mehmet E., Ali E., Haydar E., Hüseyin E. ve Fethi K.'yı gözaltına alırken, zanlılardan Fethi K.'nın üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca ile 2 adet şarjör ele geçirildi. 

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2007 Salı 12:28:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?