5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şimdi spor zamanı

Şanlıurfa Belediyesi'nin düzenlediği Yaz Spor Okulları hizmet vermeye başladı. Yaz spor okullarına, 8-14 yaş grubu, 120 sporcunun kayıt yaptığı bildirildi.

Şanlıurfa Belediyespor Kulüp Başkanı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Necmi Karadağ ve Spor Birimi'nden Şükrü Karadağ'ın katılımı ile Belediyespor tesislerinde açılışı gerçekleştirilen yaz spor okullarına, Şanlıurfalı minik sporcuların büyük ilgi gösterdiği gözlendi.


Yaz Spor Okulu'nun açılışında bir açıklama yapan Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Fevzi Yücetepe, her yıl olduğu gibi bu yılda Şanlıurfa Belediyesi olarak yaz spor okulunu açtıklarını, bu kapsamda gençleri spor yapmaya teşvik ettiklerini kaydetti. Yücetepe, "Amacımız, gençlerimizi spora alıştırmak, onlara sporun kurallarını öğretmek, varsa yeteneklerini öne çıkarmak ve en önemlisi sporun centilmen bir şekilde yapılmasını anlatmaktır. Bu amaçla 8-14 yaş gurubu 120 sporcuyu futbol yaz spor okulunda bir araya getirdik. İnşallah diğer branşlarda da talepler üzerine bu faaliyetlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

..
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2008 Perşembe 15:23:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?