5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Sınava konferansla hazırlık

TRT-2 de her Pazar yayınlanan " Eğitim Şart" programını hazırlayan ve sunan eğitimci- yazar Süleyman Beledioğlu Birecik Mehmet Akan Kültür Merkezinde SBS ve ÖSS'ye hazırlanan öğrencilere yönelik olarak verimli çalışma, pratik eğitim yöntemleri, sınav cesareti, aile içi eğitim hataları, moral ve motivasyon yükseltilmesi, stres yönetimi, sınav heyecanı, dikkat eksikliğinin giderilmesi konularını içeren bir konferans düzenlediler.

Okuma hataları, unutma ve odaklanma sorunu, işlem hataları gibi genel öğrenci sorunlarına da değinen Süleyman Beledioğlu, konferans sonunda öğrencilere "Kazanma Andı" içerek öğrencilerin motivasyonunu ve sınavlara kazanma enerjilerini yükseltti.

Birecik İlçe Kaymakamı Ozan Balcı'yı makamında ziyaret eden eğitimci-yazar Süleyman Beledioğlu, konferansta emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söyledi.

İlçe Kaymakamı Ozan Balcı da Süleyman Beledioğlu'na, kendilerini Birecik ilçesinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti belirterek, öğrenci ve velilere yönelik eğitici konferans ve seminerlerin verimliliğine inandıklarını söyledi. Kaymakam Balcı, eğitime verilen desteğin her zaman devam edeceğini vurguladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 10:39:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?