5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şişeden sinek çıkınca alkolü bıraktı

Şanlıurfa'da 10 yıldır alkol tüketen bir kişi, aldığı votka şişelerinin içinde sivrisinek olduğunu görünce içki içmeyi bıraktı.

Şanlıurfa merkezde ikamet eden 42 yaşındaki Mehmet Ali Şimşeksoy, 10 yıldır vazgeçemediği alkolden sivrisinek sayesinde vazgeçti. İddiaya göre, Mehmet Ali Şimşeksoy, arkadaşlarıyla birlikte TEKEL bayiinden 5 şişe votka aldı. Arkadaşları ile birlikte eve geldiği zaman tam şişelerin kapağını açacağı sırada 2 şişenin içinde bulunan ölü sivrisinekleri görünce şaşırdı. Şimşeksoy, şişelerin kapağını kapatarak yıllardır vazgeçemediği alkol alışkanlığına son verdi.

Şimşeksoy, "Şişelerin içinde sinekleri görünce içkileri aldığımız yere telefon açtık ve durumu anlattık. Ama bize 'Siz koymuşsunuz. Yalan söylüyorsunuz' dediler. Herhalde bizim kendilerine tazminat davası açacağımızdan korkuyorlar" dedi.

Yaklaşık 10 yıldır alkol tükettiğini ve ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını söyleyen Şimşeksoy, "Kanla beslenen sivrisinekler hastalık taşıyabiliyor. Bunu içseydim belki bana rahatsızlık verebilirdi. Biz bu konuda yetkilileri bilgilendireceğiz ancak firmadan şikayetçi olmayı düşünmüyorum çünkü bu sayede 10 yıldır vazgeçemediğim alkolü bırakmış oldum" açıklamasını yaptı.

.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2008 Cuma 10:12:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?