5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Siverekli 'Abdullah Gül'

Şanlıurfa'da bir kuyumcu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e benzerliği ile görenleri şaşırtıyor.

.
Abdullah Gül'e olan ilgisinden dolayı Siverek'teki kuyumcu dükkanına "Gül" ismini veren evli ve 4 çocuk babası 43 yaşındaki Cuma Erdinez, Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından esnafın dükkanına gelerek kendisini tebrik ettiğini söyledi. Abdullah Gül'e benzediğinden dolayı mutlu olduğunu belirten Erdinez, "11. Cumhurbaşkanımız vatana ve millete hayırlı olsun" dedi.


Siverek'in il olması için yıllardan beri mücadele verildiğini ancak bugüne kadar başarılı olunamadığını sözlerine ekleyen Erdinez, "Esnaf arkadaşlarım Siverek'in il olması için benim devreye girmemi istiyor. Ben de Abdullah Gül'e ricada bulunacağım" şeklinde konuştu.
Siverek Kuyumcular Dernek Başkanı Ayhan Ekinci, esnaf olarak yeni Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e benzeyen Cuma Erdinez için yeni takım elbise aldıklarını belirterek, "Cuma Ağabeyimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'e çok benziyor. Kendisi bizi kırmadı, Sayın Gül'e Siverek'in il olması için ricada bulunacak" dedi.


Bu arada 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün gazetelerde çıkan fotoğrafını Cuma Erdinez ile yan yana getiren arkadaşları, benzerliğin şaşırtıcı olduğunu söyledi. Siverekli kuyumcular, yeni aldıkları takım elbise ve gömleği Cuma Erdinez'e kendi elleriyle giydirdi. Daha sonra Siverek caddelerinde dolaşan Erdinez, tezahürat ve alkışlarla karşılaştı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2007 Çarşamba 18:14:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?