5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Siverek'te 4 bin öğrenciye kömür

Siverek İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, vatandaşların kış aylarını yakacaksız geçirmemesi için kömür dağıtımı yapılmaya başlandı.

Şanlıurfa'nın Siverek İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ilçede bulunan 4 bin yoksul aileye aile başı bir ton kömür yardımı yapıyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda yoksul ve yardıma muhtaç vatandaşların kış aylarında ısınma ihtiyaçları Siverek Kaymakamlığı tarafından karşılanıyor.

Siverek Kaymakamı Kemal Yıldız, vatandaşların kömür kuyruğuna girmemeleri ve herhangi bir izdiham olayının yaşanmaması için Vakıf Müdürlüğünce tespit edilen dört bin ailenin kömürlerinin vatandaşların evlerine kadar götürülüp tutanakla teslim edilmeye başlandığını söyledi. Kaymakam Yıldız, kömür taşıma bedelinin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılandığını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 11:14:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
metn_alp IP: 85.98.47.xxx Tarih : 28.10.2008 14:32:20

siverek belediyesi siverekteki öğrencilere kömür dağıtacağına başka yerde okuyan öğrencilerine sahip çıksın. imkanım yok deyip elli öğrencisine burs veriyor sonrada millete kömür dağıtıyor.burda kimse bize kömür vermiyor ama..