5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Siverek'te bilgi yarışması sonlandı

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2008-2009 eğitim öğretim yılı planlı faaliyetleri arasında yer alan Siverek ilçesindeki ilköğretim okulları arasında düzenlenen Bilgi ve Genel Kültür Yarışması sona erdi. Düzenlenen yarışmada; Halit Gülpınar İlköğretim Okulu birincilik elde etti.

Endüstri Meslek Lisesi'nde düzenlenen yarışmalara; İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfi Balkır, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, okul müdürleri ve öğrenci velileri ile öğrenciler katıldı. Yarışmada; 22 ilköğretim okulu birinci olabilmek için kıyasıya mücadele etti. 6 okulun finale kaldığı yarışmada; Halit Gülpınar İlköğretim Okulu birinci olurken, Mehmetçik İlköğretim Okulu ikinci ve Siverek İlköğretim Okulu üçüncü oldu.

Bilgi ve Kültür Yarışması'nda birinci olan okullara plaket ve ödülleri verilirken, yarışmaya katılan öğrencilerin tamamı ödüllendirildi. Yarışmalar sonucunda finalist olan Halit Gülpınar İlköğretim Okulu'nun il merkezinde yapılacak olan bilgi ve genel kültür yarışmalarının finalinde, Siverek ilçesini temsil edeceği bildirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 17:10:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?