4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Siverek'te dedektörlü hırsızlık

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, dedektörle girdikleri evdeki genç kızı bıçak tehdidiyle etkisiz hale getiren maskeli hırsızlar altınları alıp kaçarken genç kızı da yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, ilçede merkezindeki bir eve giden yüzleri maskeli 5 kişi, evde yalnız bulunan Neslihan G.'yi bıçak tehdidiyle etkisiz hale getirdi. Hırsızlar daha sonra yanlarında getirdikleri dedektörle altın aramaya başladı. Evdeki bir pencerenin altındaki bir bölmede saklanmış çok miktarda altın bulan hırsızlar, altınları ve evde bulunan korucuya ait Kalaşnikof marka bir silahı da alıp kaçmaya başladı. Genç kız soyguncuları engellerken, bıçaklı saldırıya uğradı. Hırsızlardan birinin elindeki bıçağı alıp maskesini de çıkarmaya çalışan genç kız da bir hırsızı yaraladı. Naylon poşetteki altın bilezikleri yere düşüren ve silahı da bırakan zanlılar, aldıkları bir miktar altınla kaçtı. Durumu bildirdiği yakınları tarafından hastaneye kaldırılan genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, evde inceleme yaparak parmak izi aradı. Genç kızın ifadesi doğrultusunda eşkalleri belirlenen zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2010 Salı 18:43:04
Güncelleme :27 Ocak 2010 Çarşamba 00:24:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?