5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Siverek'te internet evi açıldı

Türk Telekom'un yurt genelinde 20 milyon YTL harcama yaparak açtığı internet evleri zincirine Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi de eklendi.

Siverek İlçe Halk Kütüphanesinin bir bölümü internet evi olarak Türk Telekom tarafından düzenlenerek 20 bilgisayar ve 1 yazıcıyla hizmete açıldı. Siverek İlçe Kaymakamı Kemal Yıldız, Belediye Başkan Vekili Hivi Abikoğlu, siyasi parti ilçe başkanları, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci ile vatandaşın katıldığı açılış töreninde konuşan Türk Telekom İl Müdürü Suat Soran, "Siverek İlçe kaymakamımızın da desteğiyle bugün burada bir internet evimizin daha açılışını yapıyoruz. İlçe halkına ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Siverek Kaymakamı Kemal Yıldız ise, "Türk Telekom'un bilgiye temiz ve hızlı ulaşmak için ilçeye getirdiği bu hizmet için özellikle filtre edilmiş temiz internet için çok teşekkür ediyoruz. Velilerimiz çocuklarımızı çekinmeden Siverek İlçe kütüphanesindeki bu internet evine yollarken rahat olmalarını istiyoruz. Zira buradaki internet ortamı aile şifresiyle donatılmış temiz internet hizmetidir. Bir diğer güzel yanı ise, ücretsiz faydalanılmaktadır. Bu internet evinin açılışında emeği geçen başta il müdürümüz Suat Soran ve tüm Türk Telekom çalışanlarını kutluyorum" dedi.

Kaymakam Kemal Yıldız, Telekom İl Müdürü Suat Soran, Siverek Belediye Başkan Vekili Hivi Abikoğlu, açılış kurdelesini birlikte kestiler. Kaymakam Yıldız kısa sürede olsa Siverek kaymakamlık sitesini açarak il müdürü Suat Soran'a web sitelerini tanıttı.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 13:57:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?