5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Siverek'te silahlı kavga: 1 yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, kız kaçırma meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan kavgada, 13 yaşında bir çocuk yaralandı. Olayla ilgili sekiz kişi gözaltına alındı. 

Yaklaşık iki yıl önce Siverek ilçesine bağlı Gürakar beldesinde ikamet eden B. ailesinden bir genç, İ. ailesine mensup bir kızı kaçırdı. İki aile arasında kız meselesi yüzünden husumet başlaması üzerine İ. ailesi, Siverek ilçe merkezine yerleşti. Bugün Siverek ilçesinin Haliliye Mahallesi'nde birbirleriyle karşılaşan iki ailenin bireyleri birbirine girdi. Taraflar silah, sopa ve taşlarla birbirine saldırdı. Çok sayıda kişinin karıştığı kavgada 13 yaşındaki Sabri İ, kendisine isabet eden tabanca
mermisiyle yaralandı. Olay yerine gelen çok sayıda polisin müdahalesi ile yatıştırılan taraflardan sekiz kişi gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan şahıslarla birlikte, 3 tüfek, bir tabanca ve çok sayıda sopa ele geçirildi. Yaralanan Sabri İ. de hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 17:28:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?