3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Siyaset akademisinde ödüllü sınav

SİYASET AKADEMİSİ SINAVI YAPILDI

AK Parti tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi'nin sona ermesinin ardından düzenlenen sınavla il birincisi belirlenerek büyük ödül verileceği belirtildi.

Sınavın, üniversite sınavı gibi ciddi bir ortamda yapılmasına gayret gösterdiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür ve Siyaset Akademisi Koordinatörü Ömer Hacıkamiloğlu, "Amacımız her işimizin ciddiyetle yapılmasıdır. Yoksa sonuçta sınıfta kalmak gibi bir durum da yok. Katılım belgesi verilecek. Sadece sınavda birinci olan katılımcıya Genel merkezimiz tarafından büyük ödül verileceği belirtildi. Onun için kimsenin sınavda kopya çekmemesine dikkat ettik. Mümkün olduğunca sınavı kameraya aldık ve fotoğrafladık. Arkadaşlarımızın geneli de kurallara uymaya gayret ettiler" dedi.

95 Dakika ve 3 soru kitapçığı halinde gerçekleştirilen sınav sonunda cevap kağıtlarının AK Parti Genel Merkezi'ne gönderileceği ve optik okuyucu tarafından puanların belirlenmesinin ardından Şanlıurfa birincisinin belirlenerek ödül verileceği belirtildi.

SİYASET AKADEMİSİ SINAVI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 10:32:04
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 20:32:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayşe yıldız IP: 78.165.70.xxx Tarih : 25.02.2010 04:21:38

şanlıurfa'nın gururu olması temennileriyle sayın İSMAİL YILDIZ'ı can-ı gönülden kutlar başarılarının devamını dilerim.hemşehrin Ayşe.