5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şoförlerden teröre tepki

Şanlıurfa'da şehir içi toplu taşımacılık yapan halk otobüsü ile minibüs şoförleri, teröre olan tepkilerini araçlarının önüne astıkları Türk bayrakları ile gösterdi.


Hakkar'nin Çukurca ilçesi Dağlıca bölgesinde teröristlerin kurduğu hain pusuda 12 askerin şehit edilmesinin ardından teröre bir tepki de Şanlıurfa'da gösterildi. Şanlıurfa'da şehir içi toplu taşımacılık yapan halk otobüsü ve minibüs şoförleri, araçlarının önüne Türk bayrakları astı.


Bu arada yurdun değişik bölgelerinde DTP binalarına vatandaşlar tarafından saldırı yapılması üzerine Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, DTP Şanlıurfa İl Başkanlığı binası önünde önlem aldı. Köprübaşı semtindeki Karakoyun İş Merkezi'nde bulunan DTP İl Başkanlığı binasının önü ve çevresinde resmi ve sivil polislerin nöbet tuttuğu belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2007 Pazartesi 16:41:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zeynep korkmaz IP: 212.175.112.xxx Tarih : 23.10.2007 13:20:18

türkıye bu günlere gelecek tarihe sahip degil.bu vatan ugruna hepimiz kadınlı ,erkekli 7 den 70 herkes bu vatan için canını seve seve veririz.hersey namus .şeref ve vatan için son damla kanımıza kadar .NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.