5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şoförlere halkla ilişkiler semineri

Şanlıurfa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, şehir içi toplu taşımacılıkta görev yapan şoför ve muavinlere, halka ilişkiler ve motivasyon eğitimi konusunda bilgilerin verildiği bir seminer düzenlendi.

Şair Nabi Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminere, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Araştırma Merkezi Uzmanı Sinan Koç ile İl Sağlık Müdürlüğü Şanlıurfa Devlet Hastanesi Psikologu Cemal Çankaya konuşmacı olarak katılırken, Şanlıurfa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü M. Emin İzol, kooperatif başkanları, toplu taşımada görev yapan şoför ve muavinlerin yanı sıra vatandaşlar katıldı. Seminerde toplu taşımalarda vatandaşlara davranılması gerekli olan kurallar hakkında bilgiler verildi.

Seminerde konuşan Şanlıurfa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü M. Emin İzol, "Şehir içi toplu taşıma araçlarında görev yapan personele yılda 4 kez, 3'er aylık periyotlarda eğitim seminerleri düzenliyoruz. Bu kez halkla ilişkiler ve uyulması gereken kuralları konu alan bir eğitim semineri gerçekleştirdik. Seminere gösterilen ilgiden dolayı oldukça memnunum. Eğitim seminerlerimiz, belirlenen takvim doğrultusunda farklı konularda devam edecektir" dedi.

.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2008 Cumartesi 16:34:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?