3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Sol İttifak'ın Urfa adayları açıklandı

DEHAP, ÖDP, EMEP, SDP, TSİP, ÖTP'nin SHP çatısı altında oluşturdukları Solda güçbirliği, Şanlıurfa ve ilçelerindeki adaylarını basın toplantısıyla açıkladı.
Harran Oteli'nde bugün sabah saatlerinde düzenlenen basın toplantısına SHP Parti Meclisi Üyesi Halil Paydaş, SHP İl Başkanı Feridun İmrek, belediye başkan adayları ve partililer katıldı.
Paydaş, solda yapılan güç birliğinin Türkiye için önemli bir proje olduğunu ifade ederek, 28 Mart'ın kent için ikinci bir 11 Nisan olacağını söyledi.
SHP İl Başkanı Feridun İmrek de, Harran ve Akçakale'de aday çıkarmayacaklarını belirterek, Şanlıurfa ve ilçelerinde seçime katılacak adayları şöyle açıkladı:
"Şanlıurfa'da Feridun Yazar, Birecik'de Halil Sarıkaya, Bozova'da Sait Aydoğdu, Ceylanpınar'da İsmail Aslan, Halfeti'de Mehmet Gökçek, Hilvan'de Mükri Kanal, Siverek'de Celalettin Erkmen, Suruç'de Dr. Ethem Şahin, Viranşehir'de Emrullah Cin."
Toplantıda son olarak söz alan Şanlıurfa Belediye Başkan adayı Feridun Yazar, daha önceki belediye başkanlığı döneminde yaptıklarını anlattı. Yazar, 28 Mart seçimlerinde göreve gelmesi halinde gerçekleştireceği projeleri açıklayarak, Ortadoğu'nun en büyük parkını yapacağı sözünü verdi.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2004 Çarşamba 03:23:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?