5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Sorunlar beldesi!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Yukarı Göklü Beldesi'nde yaşayan vatandaşlar, sorunlar nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyorlar. Belediye Başkanı Bazo Yılmaz, beldenin yol, sağlık, postane ve elektrik sorunları olduğunu kaydetti.

Belde ile Halfeti ilçesinin arasındaki 15 kilometrelik yol bozuk olduğundan dolayı 45 dakikada gidildiğini kaydeden Belediye Başkanı Bazo Yılmaz, beldede yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı ada esnafın iş yapamaz duruma geldiğini söyledi.

Yılmaz, "DEDAŞ ile sorunlarımız mevcuttur. Beldemizde 3 bin abone ve 60'a yakın da üretime yönelik işyerleri mevcuttur. DEDAŞ'taki yetkili arkadaş, Halfeti ilçesinde bulunuyor. Burada bir sorun çıktığında yetkili arkadaş 3-4 saat sonra ancak gelebiliyor. Yetkilinin burada ikamet etmesi gerekiyor. Sağlık ocağımız derme çatma bir barakada hizmet veriyor. Buraya gelen doktorlar ancak 10 gün dayanabiliyor. Sağlıklı bir yapılanma burada yok. 2 doktor olması gereken yerde tek doktor bulunuyor. Postane sıkıntımız da mevcuttur. Beldemizde günde 200-250 giriş çıkış oluyor. Bu hizmetler sadece 2 memurla yapılıyor ve yer olarak da çok dar bir alanda hizmet verilmeye çalışılıyor" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 10:27:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?