3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Sorunlara yerinde çözüm

AK PARTİ İL TEŞKİLATI'NIN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı tarafından oluşturulan heyetin ziyaretleri devam ediyor. Belli gruplar oluşturarak vatandaşları, STK'ları, muhtarları, taziye evlerini, kamu kurum ve kuruluşlarını, siyasi partileri, köyleri, ilçeleri dolaşarak sorunları yerinde tespit eden, önerilerini not alarak çözüm bulma gayretlerini sürdüren AK Parti İl Teşkilatı taktir görüyor.

İl Teşkilatınca oluşturulan gurupların yaptıkları ziyaretleri yılda en az 4 defa aynı mekana yapmayı planladıklarını ve ona göre çalışmalarını sürdüklerini belirten AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür, "Oluşturduğumuz guruplarda birer Başkan yardımcımız, Kadın ve Gençlik Kollarımız, Belediye ve zaman zaman da İl Genel Meclis Üyeleri ile gönüllülerimiz yer almaktadır. Hep birlikte çeşitli ziyaretlere gidiyoruz ve sorunlarını yerinde tespit ediyor, varsa istek ve önerilerini de not alıyoruz. Mahallinde çözebileceklerimiz için ilgili yerlere iletip sorunun çözülmesini sağlıyoruz. Bizi aşan durumlarda konuyu Ankara'ya taşıyoruz ve takipçisi oluyoruz" dedi.

Her fırsatta mahalle muhtarlarını ziyaret eden AK Parti heyeti, sorunları yerinde çözmenin çabası içerisine giriyor. Karakoyunlu Mahalle Muhtarı Yaşar Güneşoğlu, öncelikli olarak elektrik sorunlarının olduğunu belirtti. Karayollarına ait olduğu söylenen ve 186 parsel olarak bilinen Süleymaniye Köprüsü'nün altına su aktığını ve ilgililerin yerinde görüp gerekli tedbiri almaları gerektiğini partililere iletti.

Onikiler Mahalle Muhtarı Ali Doğan ise, mahallelerinde imar planı uygulamasının yapılmasını istediklerini, 17 bin nüfuslu bir mahalle olduklarını ve belediyenin imar konusunda gerekli ilgiyi göstermesini beklediklerini, AK Parti yönetiminin de konuyla ilgilenmesini istedi.

Muradiye Mahalle Muhtarı Mehmet Alak da, sokak lambalarının yanmadığından yakınarak, "Trafo ihtiyacımız var. Onay alınmış. Çalışmaların hızlandırılması için iktidar yetkililerinin desteğini istiyoruz. Ayrıca mahallemizin Sağlık Ocağına da ihtiyacı var" dedi.

Muhtar ziyaretlerine AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür, Yönetim Kurulu üyelerinden İsmail Güneş, Hasan Çiçekçi, Mustafa Ağadayı, Belediye Meclis üyesi Mehmet Moğol, Şeyhmus Erol ve Übeyit Bilbay katıldılar.

AK PARTİ İL TEŞKİLATI'NIN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 14:16:03
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 09:37:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?