7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

Sosyal tesise halk ilgi göstermiyor

Şanlıurfa'da yaklaşık 5 milyon YTL'ye yaptırılan içerisinde lüks yüzme havuzu bulunan tesis müşteri bulunamadığı için satılığa çıkarıldı. 

Şanlıurfa Akabe mevkiinde lüks bir tesis yaptıran Müslüm Gözek, ilgisizlikten şikayetçi oldu. Güneydoğu'da ve ilde olmayan bir sosyal tesis kurduğunu söyleyen Gözek, vatandaşların ilgisizliği karışışında lüks havuzu kapatmaya karar verdiğini açıkladı. Yıllarca Almanya'da çalışıp kazandığı bütün parasını memleketine yatırım için harcayan Gözek, "27 yıl gurbette çalıştım. İlin zenginleri hep batıya yatırım yapıyor ve bu yüzden Şanlıurfa birçok şeyden mahrum kalıyordu. Televizyon ve gazetelerde baraj sularında kanalarda gençlerin boğulma haberleri bizleri çok üzüyordu. Bunu üzerine bu tesisi yapmaya karar verdim. Yaklaşık 5 milyon YTL harcayarak içerisinde olimpik yüzme havuzu, jakuzi, agua park, fitness salonu, lokanta, spor sahası ve birçok aktiviteyi kapsayacak geniş bir sosyal tesis kurdum. Ancak bir türlü tesise müşteri çekemedik. Vatandaşlar halen kanalarda yüzmeye devam ediyor" dedi. 

İnsanları sosyal alanda bir hizmet sunmak istediğini aktaran Gözek, böyle bir yatırım yaptığı için pişman olduğunu söyledi.
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2006 Cumartesi 12:13:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?