5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

SP Akçakale adayı seçim turunda

Saadet Partisi (SP) Şanlıurfa'nın Akçakale Belediye Başkan Adayı Abdulhakim Ayhan, sanayi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Ayhan, 15 yıldır ilçeyi yönetenlerin hala sanayi esnafını çamura ve kirliliğe mahkum etmesinin kabullenemez olduğunu vurguladı. Sanayi sitesindeki işyerleri arasındaki çamura ve alt yapı eksikliğine değinen SP adayı Abdulhakim Ayhan, esnafın bu durumuna çok üzüldüğünü ifade etti. Ayhan, "İlçeyi 15 yıldır yönetenlerin esnafa bıraktığı miras çamur, çukur ve çöplüktür. Sanayi esnafı bunu hak etmiyor. Sanayinin ne tarafına bakarsanız bakın her taraf çamur, çukur ve çöplük. Sanayi hiç hijyenik değil" dedi.

SP adayının sanayi esnafını ziyaret ettiğini duyan sanayi esnafı, "Bizi bu çamura mahkum edenler gelip oy istemesin. Adaylara sesleniyorum. Bizi bu çamurdan kim kurtaracaksa o bize gelsin. Sanayi esnafı için projesi olmayan bize gelmesin" dediler.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 11:07:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
numan aladağ IP: 88.236.77.xxx Tarih : 21.03.2009 20:52:10

Sn. A. H. AYHAN ! Aday olmanız  bir  partiyi  kaybettirecektir,  sahsı  değl?  Bunu  bilmende  de  yarar  vardır . Yıllardır TÜRK  Milliyetçiliğinin kalesi  olan  AKÇAKALE 'miz  29  MART ' ta  aslına rüccüü  ederek  M H P  adayı  Mehmet  KARTAL   kardeşimiz  zatıalinizin  aday olması  sayesinde   seçimi  kazanacaktır. AKÇAKALE  de  29  Mart  seçim'i ; ALLAH 'ın izniyle  M H P   alacaktır. Bundan hiç  şüpheniz  olmasın. Bu  duygu  ve  düşüncelerle , tüm  AKÇAKALE ' li  kardeşlerimie  en  derin selam  ve  sevgilerimi  sunarım.  Numan  ALADAĞ