5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

SP Akçakale çalışmalarını hızlandırdı

Saadet Partisi, 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin yaklaşmasıyla Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki seçim çalışmalarına hız verdi. Seçim bürosu tıklım tıklım dolan Saadet Partisi'ne ilçe halkı da destek veriyor.

Saadet Partisi seçim bürosunu her gün hınca hınç dolduran Akçakaleli seçmenler, oylarını genç aday Abdulhakim Ayhan'dan yana kullanacaklarını ifade ettiler. Saadet Partisi seçmenlerinden İsa Altıntaş, "Bu kez oylarımız Saadet'e. Yeter artık 15 yıllık saltanat değişmelidir. 15 yıldır Akçakale'ye ciddi hiçbir şey yapılmadı. Şimdi Saadet Partisi'nden Abdulhakim Ayhan geliyor. Genç, dinamik, gayretli ve Akçakale sevdalısıdır. Şimdiki belediye başkanı artık şaibelidir. Yeni taziye evi dükkanları peşkeş çekilmiş ve seçim yatırımı olarak kullanmıştır. Taziye evinin dükkanları ne şekilde satıldığı kamuoyuna açıklanmalıdır. Saadet Partisi ile Akçakale'de yepyeni bir sayfa açılacaktır. Akçakale köy görünümünden kurtularak modern bir ilçeye dönecektir. Ancak bunun için Saadet Partisi'nin iktidara gelmesi gerekir. Biz şuna inanıyoruz ki; Abdulhakim Ayhan ile bu işi başaracağız" ifadelerini kullandı.

Hento Çatanak adlı vatandaş ise, 15 yıllık saltanatın bitmesi gerektiğini belirterek, Akçakale'nin Saadet Partisi' ile yola deva demesi gerektiğini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 15:07:21
Güncelleme :11 Şubat 2009 Çarşamba 15:09:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?