5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

SP'den Akçakale'de miting

Saadet Partisi (SP) Akçakale İlçe Teşkilatı tarafından İstasyon Meydanı'nda açık hava toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen açık hava toplantısına; SP Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Kayacan, 21 dönem milletvekili Niyazi Yanmaz, SP Akçakale Belediye Başkan Adayı Abdulhakim Ayhan ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Saadet Partisi Akçakale Belediye Başkan Adayı Abdulhakim Ayhan, "Değerli Akçakaleliler, hepinizi selamların en güzeli olan Allah'ın selamı ile selamlıyorum. Bizler ilçeye sadece hizmet etmek için geliyoruz. Hizmette ayrımcılık yapmayacağımıza söz veriyoruz. Biz ilçeye hizmet için projelerimiz ile geliyoruz. Biz Akçakale'yi çamurdan, çukurdan ve çöpten kurtaracağımıza söz veriyoruz. Annelerim, bacılarım, kardeşlerim; 30 Mart sizin zaferiniz olacaktır. 15 yıldır ilçeye hizmet ettiğini söyleyenler neden mahalleleri çamur ve çöp içinde bırakıyor. Neden yollarımız köstebek yuvası gibi? Biz gelince Akçakale'nin caddeleri ve ara sokakları pırıl pırıl olacaktır. Çünkü saadet kadroları bu işlerin üstesinden gelir. Biz temiz ve şeffaf olmaya, belediyecilikte dürüst davranacağımıza söz veriyoruz. Değerli Akçakaleliler, Bizleri yalnız bırakmayıp desteklediğiniz için hepinize teşekkür ederim. Sağ olun var olun Allah'a emanet olun" dedi.

İstasyon Meydanı'nda düzenlenen açık hava toplantısında sık sık "Başkan Ayhan, Saadet gelecek, zülüm bitecek. Saadet var, fark var. Ayhan var, Saadet var. Ayhan var, fark var" sloganları atıldı. Toplantı, daha sonra olaysız sona erdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 10:13:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?