5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

SP'si Akçakale adayı belirlendi

Saadet Partisi Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Belediye Başkan adayı belli oldu. 29 Mart tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçiminde Akçakale ilçesinden Saadet Partisi adayı Ecz. Abdulhekim Ayhan olarak belirlendi.

Ecz. Abdulhekim Ayhan'ın adaylığı hafta başında Şanlıurfa Saadet Partisi İl Teşkilatı Başkanı Mehmet Kayacan tarafından basına açıklanmıştı. Akçakale ilçesinden Saadet Partisi Belediye Başkan adaylığı kesinleşen Ecz Abdulhekim Ayhan, yaptığı basın açıklamasında, "Yıllardır memlekette belediyecilik ve hizmet yaptığını iddia edenler, esasında ilçeye ciddi anlamda hiçbir yatırım yapmamışlardır. Yandaşlarını korumak ve ilçenin önünü karartmaktan başka hiçbir şey yapmamışlardır. Bizler Saadet Partisi'yle belediyecilikte yeni anlayışların temsilcileriyiz. Bu ülkede belediyecilik bizim geleneğimizle şekillenmiştir. Bu anlayışı bu ülkenin insanları yakından bilirler. 

Bizler hizmetlerimizde insanların saadeti, refahı ve huzuru için çalışırız. Bizimle Akçakale hizmette, huzura ve saadete erecektir. Biz buna inanıyoruz. 30 Mart Akçakale için saadete eriştiği gün olacaktır" dedi

iha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 18:01:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?