30
Nisan
2024
Salı
ŞANLIURFA

SSK Kavşağı'nda TIR dehşeti: 1 ölü, 4 yaralı!

Şanlıurfa’da, Akabe yokuşundan aşağı inen TIR, SSK Kavşağı’nda önünde giden aracı altına alarak sürükledi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, bugün saat 15.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Sabahattin Koltay yönetimindeki iş makinesi yüklü 73 DP 369 plakalı TIR, hatalı sollama yüzünden direksiyon hakimiyetini kaybolması sonucu önünde gitmekte olan Sabri Beyaztaş yönetimindeki 34 HUD 87 plakalı otomobili altına alıp, vatandaşların bulunduğu parka girdi.

TIR’ın üzerinde yüklü bulunan bir iş makinesi de parkın içine düştü. Kazada parktan yaya geçmekte olan Aziz Alpay (42) olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil şoförü Sabri Beyaztaş ile kardeşi Şerif Beyaztaş, parkta bulunan vatandaşlardan İbrahim Yünal ağır şekilde, TIR şoförü Sabahattin Koltay ise hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Ayakta tedavisi yapılan TIR şoförü Sabahattin Koltay gözaltına alınarak, Şehitlik Polis Karakolu’na götürüldü. Kaza yerine Şanlıurfa Valisi Şemsettin Uzun ve Emniyet müdürü Kutlay Çelik geldi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu arada, SSK Kavşağı’nda geçtiğimiz yıl Mart ve Mayıs aylarında meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi hayatını kaybetmiş, 6 kişi yaralanmıştı. Bölgede meydana gelen kazalar sebebiyle Akabe yokuşunda yol genişletme çalışmaları başlatılmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2005 Cuma 17:44:50
Güncelleme :16 Nisan 2005 Cumartesi 15:43:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?