5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Su sporları gösterisi

Şanlıurfa'nın turizm açısından önemli merkezi Halfeti'de 16 Ağustos 2009 tarihinde Vali Nuri Okutan'ın katılımıyla, İl Spor Müdürlüğü'nün organize ettiği su sporlarıyla ilgili bir dizi etkinlik ve traking (Doğa yürüyüşü) düzenlenecek.

Vali Okutan, düzenlenecek olan su sporları ve traking etkinliklerinin, Şanlıurfa'nın bu konuda hem bölgemizde hem de ülkemizde önemli bir değere sahip olduğuna dikkat çekeceğini belirtti. Vali Okutan, bu etkinliklerin artarak devam edeceğini ve kapsamının daha da genişletileceğini söyledi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, yürüyüşe katılacak olanların yürüyüşe uygun spor ayakkabı, terletmeyen spor kıyafet, küçük sırt çantası, güneş gözlüğü, sıcaktan korunmak için uzun kollu ince penye, puşi türü boynu güneşten koruyacak bandana, kişisel ihtiyaç için en az 0,5 litrelik pet su ve fotoğraf makinesi getirmeleri istendi.

Ayrıca etkinlik bünyesinde 17, 18 19 Ağustos 2009 tarihlerinde saat 10.00'da eğitim seminerleri düzenleneceği kaydedildi. Eğitim seminerlerine 18 yaşından gün almış herkesin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne başvurarak katılabilecekleri duyuruldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2009 Perşembe 18:19:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?