5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Su ve yol sorunu nihayet çözülüyor

Şanlıurfa merkeze bağlı Karaköprü Belde Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, GAP Anadolu Lisesi’nin su ve yol sorunun çözüleceğini söyledi.

Yıllardır yılan hikayesine dönen GAP Anadolu Lisesi’nin en büyük sorunu olan su sorunu çözülüyor. 29 Mart 2009 yerel seçimlerini kazandıktan hemen sonra ilk çalışmasını GAP Anadolu Lisesinin su ve yol sorunun giderilmesi talimatını veren Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, bugün Belediyenin teknik elemanları ile birlikte çalışmaları devam eden ve yaklaşık 4 kilometre su borularının döşeneceği, yolun alt yapısının yapıldığı bölgede incelemelerde bulundu.

Karaköprü Belediyesine ait iş makinelerinin çalıştığı Karşıyaka Mahallesinde bulunan bölgede incelemelerde bulunan Başkan Av. Nihat Çiftçi, "Bugün çalışmaları denetliyorum, göreve başladığım ilk gün vermiş olduğum ilk emir GAP Anadolu lisesinin yolun ve suyun yapılması oldu. Kamu kurum kuruluşların eğitim kurumlarının hizmetten yoksun olduğunu gördüm, onlardan talep gelmeden sıkıntıları gidermeye çalışıyoruz. Başarılı öğrencilerin bulunduğu bu okul su sorunu ve yol sorunu çözülecektir. İmkanlar çerçevesinde tüm kurum ve kuruluşların halkın istekleri yerine getirilecektir" dedi.

Başkan Çiftçi daha sonra GAP Anadolu Lisesine geçerek Okul Müdür Yardımcısı Aziz Akdağ ve öğrencilerle birlikte oldu, sorunlarını dinledi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 14:01:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?