4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

ŞUKBİS'te sertifika heyecanı

ŞUKBİS'TE SERTİFİKA HEYECANI YAŞANDI

Şanlıurfa Belediyesi Kent Bilgi Sistemi (ŞUKBİS) kapsamında Bilgi İşlem Müdürlüğü'nce düzenlenen eğitimlere katılarak kursu başarıyla tamamlayan 42 belediye personeline törenle sertifikaları dağıtıldı.

Şanlıurfa Belediyesi'nde iç iletişimi ve kurumlar arası elektronik iletişimi sağlamakla birlikte hizmet verimliliğini de artıran ŞUKBİS'in yürütülmesinde emekleri olan 42 belediye personeline sertifikaları düzenlenen törende Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından takdim edildi. Şanlıurfa'da belediyecilik hizmetlerinde kalitenin yükselmesini ve vatandaş memnuniyetinin daha da artırılmasını sağlayan hizmetlerle Türkiye'de adından oldukça söz ettirecek bir belediye konumuna geldiklerini ifade

eden Belediye Başkanı Fakıbaba, "1. dönem gerçekten başarılı hizmetleri imza attık. 1. dönem olduğu gibi 2. dönemde bu başarının devam etmesini sağlamak oldukça önemlidir. Hedefimiz 2014 yılında Türkiye'nin gıpta ettiği bir belediye konumuna gelmektir. Bu konuda inançlıyız. İnanmanın başarmanın yarısı olduğunu da iyi biliyoruz. Çalışmalarımız yeterli mi hayır yeterli değil. Hizmet çıtasını daha üst seviyelere çıkarmak için gayret etmeliyiz" dedi.

Değişimlere ve yeniliklere açık olduklarını belirten Başkan Fakıbaba, "Başta ŞUKBİS'in hayata geçirilmesinde emeği geçen belediye birim amirlerine ve bu kapsamında verilen eğitimleri başarıyla tamamlayan personellere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından sertifika dağıtım törenine geçildi. Eğitimleri başarıyla tamamlayan personellere belgeleri, Belediye Başkanı Fakıbaba, Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu, M.Emin İzol ve törene katılan belediye birim amirleri tarafından takdim edildi. Personele 1 ay boyunca Kent Bilgi Sistemi (Sis Word, Sis KBS) ve Computer-Aided Design; Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) gibi programlarda eğitimler verildi.

ŞUKBİS'TE SERTİFİKA HEYECANI YAŞANDI
ŞUKBİS'TE SERTİFİKA HEYECANI YAŞANDI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2010 Cuma 10:04:05
Güncelleme :14 Mayıs 2010 Cuma 13:26:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?