5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Sünnet şöleni yapıldı

3. Halil İbrahim Buluşmaları kapsamında Şanlıurfa'da 150 çocuk sünnet ettirildi.

Toplu Sünnet Şöleni'ne Şanlıurfa Vali yardımcısı ve Halil İbrahim Buluşmaları Koordinatörü Yıldıray Malgaç, Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Dr. İzzet Korkmaz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Emniyet Müdürlüğü personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şölen öncesinde halk oyunları tarafından gösteriler yapıldı.

Halil İbrahim Buluşmaları çerçevesinde Şıhmaksut, Eyyubiye, Yakubiye gibi sosyoekonomik durumu iyi olmayan mahallelerden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) araştırması sonucu ailesinin maddi durumu iyi olmayan 150 çocuk İstanbul ve Malatya'dan gelen Yeryüzü doktorları tarafından sünnet edildi.

Vali yardımcısı Yıldıray Malgaç ve beraberindekiler, sünnet olan çocukları ziyaret ederek onlara oyuncak dağıttı. Çocuklarla yakından ilgilenen Malgaç, ailelerine de geçmiş olsun diledi. Vali Yardımcısı ve Halil İbrahim Buluşmaları Koordinatörü Yıldıray Malgaç, toplu sünnet şöleni ile ilgili olarak, "Halil İbrahim Buluşmaları kapsamında toplu sünnet şöleni gerçekleştirdik. Burada bizlere destek olan Yeryüzü doktorlarına teşekkür ediyorum. Ailelerine de geçmiş olsun" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 17:43:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?