5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Sünnette dolarlar havada uçtu

Milletvekilinin torunu sünnet oldu dolarlar havada uçtu...

Şanlıurfa bağımsız milletvekili Seyit Eyyüpoğlu'nun 11 yaşındaki torununun sünnet düğününde dolarlar havada uçuştu.


Şanlıurfa'nın tanınmış Şeyhanlıoğlu aşiretinin lideri olan Şanlıurfa bağımsız milletvekili Seyit Eyyüpoğlu'nun 11 yaşındaki torunu Seyit Eyyüpoğlu'nun sünnet düğününe; Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, belediye başkan yardımcıları, Karaköprü Belde Belediye Başkanı Ahmet Güzel, Şanlıurfa Baro Başkanı Avukat Müslüm Akalın, işadamı ve Dedeman Oteli'nin sahibi Osman Bucak'ın yanı sıra çok sayıda işadamı katıldı.

11 yaşındaki Seyit Eyyüpooğlu "Efe" kıyafeti ile davetlilere İzmir yöresi oyununu sergiledi. Erkekliğe ilk adımı atan Seyit Eyyüpoğlu'nun oynaması sırasında başından aşağı dolarlar saçıldı.

Elazığlı sanatçı Gönül Dilan ile Urfalı mahalli sanatçı İshak'ın sahne aldığı düğünde iki davulcu eşliğinde halay çeken milletvekili Seyit Eyyüpoğlu'nun üzerine davetliler tarafından tomar tomar dolar saçıldı. Milletvekili her bir davulcuya 100'er YTL bahşiş verirken, görevliler kucak dolusu dolarları toplarken zor anlar yaşadı.

Seyit Eyyüpoğlu'nun kirveliğini işadamı Osman Bucak yaparken, davetliler takı takmak için adeta birbirleriyle yarıştı. Milletvekilinin sünnet olan torununa yaklaşık 300 Cumhuriyet altını takıldı. 

iha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2008 Pazar 13:38:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa gülmez IP: 81.214.126.xxx Tarih : 21.01.2008 16:37:25

Ne yazık ki insanoğlu ne kötü aldanmıştır. Yüce Peygamberimizin (SAV) en büyük sünnetlerinden olan bu sünnet olayı amacına hiç de uygun olmayan bir şekilde icra edilmektedir. Sevap mı kazanılıyor? günah mı? düşünmek lazım.Çalgılarla dansözlerle yapılan bu çılgınlığa Sünnet demek mümkün değildir. Velevki aşiret reiside olsa.. Saygılarımla,