5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şüpheli bavul panik yarattı

Şanlıurfa'da bir anaokulunun bahçe duvarında şüpheli bavul olduğu ihbarı üzerine, 2 okul tahliye edildi. Bomba imha ekibi şüpheli bavulu fünye ile patlattı.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün İpekyolu Mahallesi'nde meydana geldi. Şanlıurfa Merkez Anaokulu'nun arkasında okul duvarının üzerine bırakılan bir bavulu gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Okul etrafında devriye gezen Önleyici Hizmetler Şube Müdürlükleri ekipleri, güvenlik şeridini çekerek yolu araç ve yaya trafiğine kapattı. Polis daha sonra Anaokulu ve yanında bulunan Davut Zeki Akpınar Okulundaki öğrencileri tahliye etti. Etrafta olayı seyredenlere polis tarafından dağılın uyarısı yapıldı.

Daha sonra olay yerine çağrılan bomba imha ekibinden bir kişi koruyucu elbise giyerek şüpheli paketin üzerine fünyeyi bıraktıktan sonra 3 kez "Patlama var" diyerek vatandaşları uyardı. Şüpheli paket daha sonra fünyeyle patlatıldı. Bomba imha uzmanının, incelediği bavulun içerisi boş çıktı. Öğrenciler derin bir nefes alırken, uzun süre polisi alkışladı

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2009 Çarşamba 16:55:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?