4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Şüpheli paketten ekmek çıktı

ŞÜPHELİ PAKETTEN BAYAT EKMEK ÇIKTI

Şanlıurfa'da gece geç saatlerde bir kuyumcu dükkanı önüne bırakılan şüpheli paketin içinden bayat ekmek çıktı.

Edinilen bilgiye göre, gece geç saatlerde Atatürk Bulvarı üzerinde bir kuyumcu dükkanının önüne bir poşet bırakıldı. Durumdan şüphelenen vatandaşlar durumu polis ekiplerini bildirdi. Olay mahalline gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, güvenlik şeritleriyle yolları trafiğe kapattı. Bomba imha uzmanlarını bekleyen polis ekipleri, yoldan geçen araçları ve vatandaşları şüpheli paketin olduğunu söyleyerek başka caddelere yönlendirdi. Bu arada şüpheli paketi ve güvenlik şeridini fark

edemeyen bir motosikletlinin paketin bulunduğu alana motosikletiyle birlikte girmesi olay yerinin hareketlenmesine neden olurken, şaşkın motosikletli polis ekipleri tarafından paketten uzaklaştırıldı.

Alınan önlemler sonrasında olay yerine gelen bomba imha uzmanları, şüpheli paket üzerinde yaptığı incelemeler sonucunda poşetin içerisinde bayat ekmek bulunduğunu tespit etti. Şüpheli paket içerisinden bayat ekmeğin çıkmasıyla birlikte çevredekiler derin bir nefes çekerken, yollar trafiğe açıldı.

ŞÜPHELİ PAKETTEN BAYAT EKMEK ÇIKTI
ŞÜPHELİ PAKETTEN BAYAT EKMEK ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 11:03:03
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 23:59:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?