4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Şüpheli poşetten bayramlık çıktı

ŞÜPHELİ POŞETTEN BAYRAMLIK GÖMLEK ÇIKTI

Şanlıurfa'da bir banka şubesinin önünde unutulan poşet bomba paniğine yol açtı. Bomba imha uzmanı incelediği poşette içersinden gömlek çıktı.

Sabah saatlerinde halk otobüsü durağının bulunduğu Kadri Eroğan caddesinden geçen vatandaşlar burada bulunan özel bir banka şubesinin giriş kapısı ile ATM'sinin ortasında bir poşet gördü.

Vatandaşlar bomba olabileceği ihtimali üzerine durumu 155 polis imdat hattına bildirdi. Bunun üzerine telsiz anonsuyla olay yerine sevk edilen Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler çevre güvenliği alarak şüpheli poşetin bulunduğu banka şubesinin önündeki kaldırımı şerit ile kapatarak yaya trafiğine kapattı. Yoldan geçmek isteyen bazı vatandaşların geçişine izin vermeyen polis bomba imha ekibini çağırdı.

Bir süre sonra gelen bomba imha ekibinde görevli bir uzman arkadaşlarının yardımıyla patlamaya dayanıklı giydiği özel kıyafetle içersinde bomba olduğu şüphelenilen poşetin yanına gitti. Bomba imha uzmanı çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında incelediği poşet içersinde gömlek olduğunu görünce fünye ile patlatılmaya gerek duyulmadan poşeti bırakılan yerden aldı. Poşette bomba çıkmaması üzerine derin nefes alan vatandaşlar poşeti alıp sivil polis aracına götüren bomba imha uzmanını alkışladı.

Polisin kapattı yol daha sonra yayalara yeniden açıldı.

Bomba paniğine yol açan ve içersinden gömlek çıkan poşeti muhtemelen ATM'den para çeken bir kişinin unutmuş olabileceği sanılıyor.

ŞÜPHELİ POŞETTEN BAYRAMLIK GÖMLEK ÇIKTI
ŞÜPHELİ POŞETTEN BAYRAMLIK GÖMLEK ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2010 Cumartesi 12:31:05
Güncelleme :13 Kasım 2010 Cumartesi 12:51:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?