5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Suriye heyeti Şanlıurfa'da

Suriye Arap Cumhuriyeti Aynelarap Mıntıka Müdürü Albay Abdul Cevad Elcüneydi ve beraberindeki 4 kişiden oluşa heyet, sınır komşuları olan Şanlıurfa'nın Suruç İlçe Kaymakamlığını ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Suruç ilçesindeki Mürşitpınar sınır kapısından karayolu ile Türkiye'ye giriş yapan Suriye heyetini Muhittin Pamuk karşıladı. Murşitpınar sınır kapısından Suruç ilçe merkezine gelen Albay Abdul Cevad Elcüneydi başkanlığı'ndaki Suriye heyeti, Kaymakamlığa geçerek Kaymakam Muhittin Pamuk'u makamında ziyaret etti.

Burada bir açıklama yapan Suriye Arap Cumhuriyeti Aynelarap mıntıka müdürü Albay Abdul Cevad Elcüneydi, Kaymakam Muhittin Pamuk'un komşu ilişkilerinde sıcak, samimi ve içten duygularla karşılamalarını kendisini duygulandırdığını söyledi.

Suruç Kaymakamı Muhittin Pamuk ise, Suriye ile Türkiye arasında dostluk ve beraberliğin devam edeceğini belirterek, bu konuda gereken önemin verilmesi için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakamı Muhittin Pamuk ile Aynelarap Mıntıka Müdürü Albay Abdul Cevad Elcüneydi karşılıklı olarak birbirlerine hediye verdiler.

Suriye Arap Cumhuriyeti heyetinin akşam saatlerinde Türkiye'den ayrılarak ülkelerine döneceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 12:13:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?