5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Suriyeliler Ayhan'ı kutladı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 29 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen Abdulhakim Ayhan'ı tebrik ve hayırlı olsun temennisinde bulunmak için, Suriye Telabyat İlçesi Mıntıka Müdürü Albay Adnan El-Halil ve beraberindeki heyet Akçakale'ye geldi.

Akçakale sınır kapısından geçiş yapan Suriye heyetini İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl karşıladı. Gelen heyet ilçe kaymakamlığında kısa bir görüşme yaptıktan sonra heyet belediyeye geçti. Belediyeye gelen heyeti Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan belediye önünde karşıladı.

Gelen heyet, Belediye Başkanını tebrik ve taltif ettikten sonra beraberlerinde getirdikleri hediyelerini ve çiçeklerini sundular. Suriye heyeti adına Mıntıka Müdürü Albay Adnan El Halil, yeni başkana hayırlı olsun dileklerini sunarak başarı ve mutluluk dileklerini sundu. El-Halil, "Dost ve komşu olmakla birlikte, belediyecilikte de bir birimize yardımcı olalım" dedi.

Akçakale ilçesinin yeni Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, "Suriye heyetinin bizleri ziyaret edip onurlandırmaları büyük bir inceliktir. Dost ve kardeş ülke mıntıka müdürü ve beraberindeki heyetin bizleri onurlandırdı. Bizlerde en kısa zamanda iadeyi ziyaret yapmayı düşünüyoruz" diye konuştu.

Suriye heyeti ziyareti gerçekleştirmesinin ardında kendilerine sunulan ikramı kabul ettikten sonra ilçeden ayrıldı. Heyeti ilçe Kaymakamı Şefik Aygöl ve Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, sınır kapısına kadar uğurladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 19:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?