5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Suruç'ta esrarengiz ev yangını

Suruç ilçesine bağlı Çengelli köyünde bir evde, 2 yıl içinde 6 kez yangın çıktı.

Suruç ilçesine bağlı Çengelli köyünde ikamet eden Mehmet Ceylan (58), kendisine ait evin bilinmeyen nedenlerden dolayı bazen akşam yatarken, bazen de ikindi zamanı kendiliğinden alev alarak yanmaya başladığını iddia etti. Evinin 6 kez kendiliğinden yandığını iddia eden Ceylan ailesinin tüm eşyaları yanarken, köylülerin yardımlarıyla ev yeniden döşeniyor.

Ceylan, "40 yıldır evim burada. Şimdiye kadar evim bilmediğimiz nedenlerden dolayı 6 kez yandı. İlk önce elektrik kontağından şüphelendik. Evimin tüm elektriklerini kestim. Yine de yanmaya başladı. Bazen uykudayken bir bakıyorum mutfaktan alevler yükseliyor. Maddi durumum olmadığından dolayı evimi de terk edemiyorum. Biz evde 4 kişi yaşıyoruz. Korkum yatarken alevler arasında kalmamızdır. Her yangında köylüler kendi aralarında topladıkları yardımlarla evimizi döşüyor. Ama nereye kadar bu böyle sürecek?

Yetkililerden yardım bekliyorum. Gelip bir araştırma yapsınlar. Eşyalarımızı nereye taşısak o odada yangın çıkıyor. Biz de bir şey anlamadık" iddialarında bulundu.

.
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 11:07:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?