4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Suruç'ta seçim kavgası kanlı bitti!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Kurutepe Köyü'nde Ziraat Odası delege seçiminde, iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Olay, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Kurutepe Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, iki aile arasında Ziraat Odası delege seçimleri yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine yaklaşık 50 kişi silahlı kavgaya tutuştu. Çevredeki vatandaşlar tarafından olay yerine jandarma ekipleri çağırıldı. Olay yerine giden jandarma ekipleri kavgayı ayırtmakta güçlük çekerken, silahların konuştuğu kavgada Murat F., Hüseyin F., M. Arif F., Adil F., Haydar F. ve Halil F. yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslarla Suruç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar daha sonra Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Şanlıurfa Harran Üniversitesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Adil ve M. Arif F.'nin durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Öte yandan jandarma ekipleri olaya karışan her iki aileden de toplam 24 kişiyi gözaltına aldı. Polis ekipleri ise olası bir duruma karşı her üç hastanede de güvenlik önlemlerini arttırdı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2010 Pazar 20:41:54
Güncelleme :5 Aralık 2010 Pazar 21:46:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İBRAHİM KIVIK IP: 88.225.214.xxx Tarih : 5.12.2010 23:29:22

ÖNCELİKLE BEN BU OLAYI YAPANLARI  KINIYORUM AMA ŞİMDİ BEN ANLADIM Kİ NİYE SURUCA BUGÜNE KADAR NİYE SU VERİLMEDİĞİNİ   NEDENİ BÖYLE  KAVGALARIN DAHA ÇOK OLMASINDAN KAYNAKLANDIĞI İÇİN    BEN   GEÇEN SENE   ASKERLİK İÇİN GİTTİM ASKERLİK ŞUBESİNE  ŞUBE BAŞKANI İLE KONUŞURKEN BİR BAŞKA  VATANDAŞ GELDİ  VATANDAŞIN  BİNBAŞIYA SORDUĞU SORU   BU MARDİN OLAYI NEDİR TERÖRMÜ DEDİ  FAKAT BİNBAŞI HAYIR DEDİ VE   SURUCA SU GELSE DEĞİL MARDİN GİBİ   DAHADA ÇOK OLAYLAR OLUR  VE BEN BU NEDENLE 200 DÖNÜM TARLA SAHİBİ OLARAK SURUCA SU GELMESİNİ İSTEMİYORUMMM