3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Süs havuzunda ördeklere yer yok

SÜS HAVUZUNDA ÖRDEKLERE YER KALMADI

Şanlıurfa'da hava sıcaklığı 50 derecenin üstüne çıkması ile vatandaşlar, süs havuzlarını yüzme havuzuna çevirirken, serinlemeye çalışan ördekler ise çareyi havuzları terk etmekte buldu.

Ceylanpınar ilçesinde, havaların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bu günlerde sıcaklardan bunalan vatandaşlar, Belediyenin süs havuzlarına akın ederek çeşitli yöntemlerle serinlemeye çalışması ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldu. Vatandaşlar, ayaklarını süs havuzlarına koyarak bir nebze serinlemeye çalışması ve çocukların süs havuzlarını yüzme havuzu şeklinde kullanmaları hava sıcaklığının bölgede önemli derece arttığını gösterdi. Vatandaşların süs havuzlarına yönelmesinden rahatsız olan

ördekler, çareyi havuzdan uzaklaşmakta buldu. Havuzdan uzaklaşan ördekler yeşillik alanlarda dinlenerek, vatandaşların süs havuzundan çıkmalarını bekledi. Hava sıcaklığının dayanılmaz bir boyuta geldiğine dikkat çeken İsmail Aşkın, "Aşırı sıcaklar yüzünden ne yapacağımızı bizde şaşırdık. Günümüzün büyük bir kısmını parklarda geçiriyoruz. İlçe halkı parklardaki süs havuzlarına akın edince süs havuzunda serinlemeye çalışan ördekler süs havuzlarına gelemez oldular" dedi.

SÜS HAVUZUNDA ÖRDEKLERE YER KALMADI
SÜS HAVUZUNDA ÖRDEKLERE YER KALMADI
SÜS HAVUZUNDA ÖRDEKLERE YER KALMADI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2010 Pazartesi 12:56:00
Güncelleme :16 Ağustos 2010 Pazartesi 18:21:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?