5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

ŞUTSO'dan iftar yemeği

Şanlıurfa Ticaret Sanayi Odası (ŞUTSO) tarafından gazetecilere iftar yemeği verildi.

ŞUTSO'nun iftar yemeği, Çulcuoğlu Restoran-Baklava'da gerçekleşti. Kadir Gecesi'ne denk gelen iftar yemeğine katılan gazeteciler birbirlerinin kandillerini kutlama fırsatı buldu.

ŞUTSO'nun yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin, Başkan vekili Cem Göncü, Osman Baysal, Yönetim Kurulu Üyeleri M. Recep Uğur, İbrahim Halil Tepe, Kadir Kılıçoğlu, Sayman Üye Aziz Çayırcıoğlu, ŞUTSO Meclis Başkanı M. Sait Melik ve ŞUTSO Genel Sekreteri M. Emin Bayaslan'nın hazır bulunduğu iftar yemeğine ulusal ve yerel gazete temsilcileri de katıldı.

İftar yemeklerine katılan gazetecilere teşekkür eden Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eyüp Sabri Ertekin, Kadir Gecesi olması dolayısıyla da gazetecilerin yanı sıra bütün sanayicilerin, üyelerin ve Şanlıurfalıların Kadir Gecesi'ni kutladı. Konuşmasında sanayicilerin sorunlarını ve Şanlıurfa'daki yatırımların zamanında tamamlanması için çaba sarf ettiklerini dile getiren Ertekin "Amacımız üretimi, ihracatı ve turizmi üyelerimizle birlikte sürekli geliştirmek Şanlıurfa'yı Türkiye ve Dünya ekonomisinde önemli bir hale getirmektir" dedi.

Bu anlamda Şanlıurfa'nın turizmde, sanayileşmede hak ettiği yere gelmesi için Ticaret ve Sanayi Odası olarak ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirten ŞUTSO Başkanı Ertekin, basına ve medyaya da önemli görevler düştüğünü sözlerine ekledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2009 Çarşamba 11:03:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?