4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Talihli beni unutmasın!

4 MİLYON TALİHLİSİ ŞANLIURFA'DAN

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Süper Loto'nun 116. hafta çekilişinde büyük ikramiye olan 9 milyon 147 bin 458 TL kazan 2 talihliden bir tanesi Şanlıurfalı çıktı.

Süper Loto'nun dün akşam yapılan çekilişinde büyük ikramiyenin yarısı olan 4 milyon 537 bin 729 TL'yi kazanan ismi belirlenemeyen talihlinin kuponunu Şanlıurfa'nın Akarbaşı semtinde bulunan 24 Nolu Bayide yatırdığı ortaya çıktı. 9 yıldan bu yana kentin Akarbaşı semtindeki eski Kuyumcular Çarşısında Loto Bayiliği yapan Mehmet Yayla, büyük ikramiyenin kendi büfesine çıkmasının sevincini yaşıyor. Bölgedeki esnafında tebrik ettiği Loto Bayii yetkilisi Mehmet Yayla, Süper Loto'da büyük ikramiyenin ilk defa

Şanlıurfa'ya çıktığını belirterek, "Şanslı talihlinin kim olduğunu tahmin edemiyorum. Bu haftaki çekilişte 2 bin kişi benim bayiimde kuponlarını yatırmıştı. İlk defa bir kişiyi zengin ettim. Umarım Süper Lotonun bu haftaki çekilişinde büyük ikramiye kazanan Şanlıurfalı talihli parasını iyi şeylerde kullanır. Şanslı tahliliyi bekliyorum inşallah yanıma gelir bir çayımı içer. Talihliden bahşiş bekliyorum beni unutmasın" dedi.

Süper Loto'nun büyük ikramiyesinin Şanlıurfa'ya isabet etmesi kentte sevinç ve heyecan verirken, Şanlıurfalılar şanslı talihlinin kim olduğunu merak etmeye başladı.

4 MİLYON TALİHLİSİ ŞANLIURFA'DAN
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 13:17:04
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 19:46:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?