5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Talihsiz genç kanalda boğuldu

Şanlıurfa'da 19 yaşındaki bir genç sulama kanalında yüzerken boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa merkez Sırrın Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan Atatürk Barajı'nın tünel çıkışı olan Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalında meydana geldi.

19 yaşındaki İbrahim Demir isimli genç, kıyafetlerini çıkarak sulama kanalına girdi. Bir süre kanalda yüzen Demir, yorulunca çevredekilerden yardım istedi. O sırada kanalda balık tutan Murat B. isimli bir çocuk suda yüzen gence ip uzattı. İpi yakalayamayan İbrahim Demir suda boğularak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polisler çevrede güvenlik önlemleri alırken, su altı arama polisi de hazırlık yapıp suya dalış yaptı. Suya dalan dalgıç polisler, bölgedeki kalabalığı olay yerinden uzaklaştırdı.

Su altı polisleri tarafından gencin cesedi uzun uğraşlar sonucunda boğulduğu yerden çıkarıldı. Ambulansa alınan ceset morga kaldırılırken, olayın görgü tanığı Murat B., kendisinin balık tutarken, İbrahim Demir'in yüzdüğünü ve bir süre sonra 'yoruldum' diye yardım istediğini söyledi. Hastaneye akın eden İbrahim Demir'in ailesi, sinir krizleri geçirdi.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 17:32:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali arslan IP: 85.106.224.xxx Tarih : 1.10.2008 21:59:34

herkese hayırlı bayramlar bu gencin ailesine başsaglı dilerim alah sabır versin ve burdan bütün anneler ve babalara sesleniyorum yaşım 18 bende 1 gencim size yalvarıyorum çocuklarınızı yanlız bırakmayın biz hala genciyiz ne yapacagımızı bilmiyoruz ne olursunuz başımızı boş bırakmayın benim anem babam beni hiç yanlız bırakmazlar bu yaşta olduguma dahil hele bizim yaşımızda ki genç arkdaşlarımızı kesinlikle balık tutmak için bırakmayın ne yapacagımızı bilmeyiz ve size alah sabır versin diyorum ondan sonra genç arkdaşlarımı sesleniyorum biz artık çocuk degiliz askerlik çagındayız aklımız artık herşeyi alıyor ne yapacagımız bizim elimizde size yalvarıyorum çocukluk harekler yapmayın barajlara girmeyin arkdaşınızın canını yakacak şakalar yapmayın ne olursunuz genc hayatınızı kararmayınız bakın arkdaşlar bizim yaşımızda bir tane amcamın oglu var arkadaşlarını uydu en samimi bir arkadışını silahla öldürdü şimdiyse hapiste neden olacak nefsine yenik düştügü için yapmayın biz kızdıkmı o anı düşünüyoruz lütfen geleceginizi düşünün bana 1 şey olmaz demeyin hayat mücizeler dolu egerki sizde benim amcamın oglu gibi olmak istemiyorsanız aklınızı başınıza alın yine burdan herkesin bayramını kutlar büyüklerimin elerinden küçüklerimin gözlerinden ölen gencin ailesini başsaglıgı dilerim alah size sabır versin egerki yine 1 anne aglamasın istiyorsanız geleceginizi düşünüp hayatınızı yaşayın lütfen